Team

Na één jaar van intensieve opleiding tot aspirant-keldermeester krijgt elk van ons de volle verantwoordelijkheid voor een kaaskelder. Samen met een collega houden we de voorraad bij, verzorgen we de kazen en houden we hun rijping nauwgezet in het oog, zodat ze pas op de winkelvloer in volle rijpheid worden aangeboden. Na een jaar of drie zijn de vier rijpingskelders aan bod gekomen. Zo wordt ieder van ons vertrouwd met de verschillende rijpingsprocessen, de seizoensinvloeden en kunnen wij u in de winkel als deskundige vakmensen bedienen.

Uit het geselecteerde assortiment van rijpe kazen moet u als klant uiteindelijk een keuze maken. Gelukkig bent u niet alleen. Ons vijftienkoppig team van ervaren en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u wegwijs te maken in de meer dan driehonderd kazen die in onze kaastoog voorhanden zijn. De klassiekers, de exclusieve topkazen, de speciallekes... ze hebben allemaal een eigen verhaal. Een verhaal dat we u met plezier vertellen. Natuurlijk laten wij u eerst proeven, zodat u zich kan laten verrassen door ons met zorg geselecteerd assortiment van zacht- tot sterksmakende kazen. Vergeet ons heerlijk aanbod niet in fijne vleeswaren, Italiaanse charcuterie, Spaanse delicatessen en Belgische specialiteiten. Een ruim aanbod in witte en rode wijn maakt het samen met een divers gamma biologisch brood helemaal compleet.

Kortom Elsen kaasambacht is  The Place to be voor Verfijnd Genieten.
-

Ontmoet onze kaasspecialisten

Fried Elsen
Freya Mariën
Els Dereze
Daisy Verbelen
Wim Tits
Reinout Elsen
Bea Vanzieleghem
Willem-Jan Elsen
Laura Decré
Christine Beernaerts
Charlotte Naulaerts
Klara Vossen
William Horlait
Charlotte Jacques
Bram Cousaert
Sean De Maeght
Diederik De Baets
Kobe Neyens
Michiel Maes